Lineworks

Plans for the redesign of this Colonial Revival style home included replacing a single story wood clad family room addition with a two-story volume. The new first floor family room is light filled and opens onto a rear yard pool area. The second floor houses a spacious master bathroom and a common bathroom. Existing adjacent spaces have been modified to accommodate a master bedroom dressing room and a second floor laundry. First floor powder room relocation allows for the construction of additional kitchen storage area and for better access to the rear yard. Slate and copper roofs, and masonry foundation that match existing, along with wood detailing, provide for a rich exterior facade that complements the existing structure without competing with its symmetrical formality.

Glen Ridge, NJ 07028 | 973 509 2900

free site statistics